Zoeken naar animatie bedrijven nederland

 
animatie bedrijven nederland
Dingen uitleggen met animaties is hip, en het Rotterdamse Funk-e profiteert.
Uitleganimatiebedrijf Funk-e vierde vorige week een feestje ter gelegenheid van een flinke mijlpaal: de duizendste animatie. Funk-e maakt uitleg-animaties van 75 seconden voor bedrijven en instellingen die bijvoorbeeld willen uitleggen hoe een nieuwe dienst in elkaar zit, of die intern willen uitleggen wat er gaat gebeuren bij de aanstaande fusie. Voor welke klant die duizendste animatie precies was, kunnen oprichters Alexander Broekman en Joost Vissers niet zeggen: Er zitten steeds dertig à veertig filmpjes in de pijplijn. Uitleg-animatiefilmpjes zie je steeds vaker, in het nieuws of in je Facebook-feed. Nieuwsmedia gebruiken ze om meer ingewikkelde onderwerpen uit te leggen, zoals de oorlog in Syrië. Volgens de heren van Funk-e heeft dat voor flink meer aanbieders gezorgd. De uitleg-markt is afgelopen tien jaar behoorlijk hard gegroeid, aldus Vissers. In Nederland zijn er al honderd partijen, met drie of vier van ons formaat.
De ballonvouwer maakt van ieder feest of evenement een succes.
Al meer dan tien jaar heeft hij ervaring in het luchtig entertainment als ballonkunstenaar, op verschillende locaties en evenementen. Winkelcentra, bedrijven, particulieren en zelfs attractieparken in Nederland en België: allemaal weten ze ballonvouwer André te vinden om hun gasten te vermaken.
Creative Beards Animatiestudio Animatiebedrijf Expert In Uitleganimatie.
En toch weten maar weinig mensen wat het is en wat de gevolgen zijn. Spijker je kennis bij met deze drie animatie voor Alzheimer Nederland. In één minuut laten we je het beste van de gemeente Utrecht zien met iconische beelden, speelse animaties en een onuitwisbaar fluitmelodietje.
Kellerfilm home.
Opdrachtgever: HAL Allergy. Film over de biotech dienst HALIX waar bedrijven hun DNA onderzoek kunnen uitbesteden. Wethouder cultuur loopt stage in museum de lakenhal. Opdrachtgever: Museum de Lakenhal. Film in opdracht van Museum de lakenhal. Wethouder cultuur loopt een dagje mee. Een kijkje in de keuken. Opdrachtgever: Akzo Nobel. Hoe wordt verf gemaakt op het Akzo Nobel Sassenheim complex? Deze video wordt actief ingezet bij rondleidingen op het Akzo Nobel complex. Psychiatrische Eerste Hulppost in Leiden. Opdrachtgever: GGZ Rivierduinen. Korte informatieve film over de Psychiatrische Eerste Hulp in Leiden voor de regio Hollands Midden. De Nationale wetenschap agenda lanceert twee nieuwe routes. Opdrachtgever: Universiteit Leiden. Filmverslag van de lancering van twee nieuwe routes voor de Nationale Wetenschaps Agenda gericht op onderzoek naar jongeren. Opdrachtgever: EDUCTIEVE PROJECTEN NEDERLAND. Whiteboard animatie over het Montessori systeem in Nederland.
Fourcorners maakt krachtige bedrijfsfilms, promotiefilms en productvideo's' Fourcorners, a branding film agency.
Door onze agile werkmethode kennen wij hun business goed en zij kennen ons. In ieder project komt onze jarenlange ervaring in live action films, 2D animation, 3D motion graphics, Virtual Reality VR, photo realistic 3D animation en VFX sterk tot uiting.
Frame Order.
Company DPI.
Film en animatie. Ruimte en installatie. Goed verhaal mooi gemaakt. Wij zijn nieuwsgierig naar úw verhaal. Van lichtberekening tot gebieds communicatie. Alles over de aanleg van de Boulevard van Scheveningen. Van lopende naar persoonlijke band. Net nieuw /. Gisteren de communicatie voor de Luchtverkeersleiding Nederland en vandaag user-interface voor een VR rondleiding door het nieuwe kantoor van Tetris.
Home WAU! Waar Animatie Uitblinkt!
Heb jij de WAU! Ben jij super enthousiast en heb je zin in de leukste vakantie/bijbaan van Nederland? Lekker bijverdienen, vrienden maken en ook nog leerzaam! Meld je nu aan, klik hier! Een professioneel animatieteam? Bent u op zoek naar een professioneel animatieteam? Met onze eigenzinnige concepten en het daarbij behorende animatie en entertainmentpersoneel laten wij uw bedrijf graag uitblinken!
Animatie laten maken of bedrijfsfilm laten maken bij Brancom.
Full service internetbureau uit Rotterdam en omstreken. Brancom is werkzaam voor bedrijven in heel Nederland. Wij zijn gevestigd in Barendrecht en onder andere actief in de regio Rotterdam en Den Haag in Zuid-Holland. Voor de ontwikkeling van een bedrijfsfilm in Zuid-Holland, bijvoorbeeld in Albrandswaard, Ridderkerk, Middelharnis of Oud-Beijerland, zijn wij al de ideale partner geweest. Wij kunnen dit ook voor u zijn. Staat uw regio er niet bij? Wij werken voor alle nationale en internationale bedrijven met online ambities. Bekijk Animatie Film cases Vraag een Animatie Film offerte aan.

Contacteer ons