Zoeken naar animatie maken app

 
animatie maken app
StickDraw Animation Maker Apps op Google Play.
Een stop-motion-animatie maker app! Het is super eenvoudig te gebruiken. Tekenen met je vingers. Navigeren tussen frames naar elkaar. Opslaan en je animatie is up and running binnen enkele seconden. StickDraw is geweldig voor het animeren van uw stick figure / stok persoon tekeningen of het maken van stop-motion animaties.
AR-effect: een geweldige Augmented Reality-app Sony Mobile Nederland.
Activeer de camera, klik op de keuzeschakelaar voor camera-apps in de linkerbenedenhoek en selecteer de app AR-effect. Kies een AR-thema, deel de elementen in en maak je foto. Deel je creaties online met vrienden en familie via AReffect. Toon je magische kant. Haal alles uit AR-effect met onze allerbeste tips en trucs. Tik herhaaldelijk op gezichten en objecten om verschillende effecten toe te voegen. Tik op de animaties om ze te laten reageren. Spelen met verschillende effecten. Maak je keuze in de effectenkiezer in de linkerbovenhoek. Beide camera's' gebruiken. Schakel over naar de camera aan de voorzijde om selfies te maken: je kunt alle effecten gebruiken voor de camera aan de voorzijde en aan de achterzijde.
Zeven keer: app om filmpjes mee te maken KatCom.
door Katja Staring feb 22, 2016 Inspiratieblog 0 Reacties. Zelf filmpjes maken, je hebt er geen videocamera meer voor nodig, want je hebt je smartphone en verschillende apps. 7 keer een app waarmee je zo een video of animatie uit je mouw schudt.
10 tools voor het maken en aanpassen van korte videos.
Spreek je verhaal in korte zinnen of boodschappen in je smartphone in en voeg hier animatie, plaatjes, fotos, geluid en tekst aan toe. Deze app is alleen via de iPad te verkrijgen. Hou het simpel. 8mm neemt je terug in de tijd. Deze goedkope app geeft je de mogelijkheid om ouderwetse 8mm filmpjes in real time te maken.
Gratis 3D-animaties maken met Muvizu Apps Software ComputerTotaal.
Het komt er vooral op neer dat je eerst een geschikte scène selecteert en die voorziet van een paar virtuele cameras. Door een andere camera aan te klikken, kun je de gezichtshoek aanpassen om zo meer dynamiek in de animatie te brengen. Objecten en extras. Je wilt in je scène natuurlijk wel allerlei objecten en personages zien. Het aantal personages is weliswaar beperkt tot het content pack met Heroes en Villains, maar voor objecten heb je meer keuze omdat je zelf voorwerpen kunt importeren. Verder heb je ook nog een aantal licht en luchteffecten tot je beschikking. Ook geluidseffecten en achtergrondmuziek laten zich probleemloos toevoegen. Pas echt leuk wordt het als je personages gedetailleerde bewegingen laat maken en zelfs met elkaar laat praten.
Zelf LEGO stop-motion filmpjes maken!
Heb je geen iPhone of iPad dan zul je op zoek moeten naar een andere app Stop Motion Studio is een goed alternatief. Een ander punt dat ik erg jammer vond, is dat het maximale frames per seconde tien is. Voor een goed stop-motion filmpje wordt een fps van 24 aangeraden, alhoewel veel mensen filmpjes maken van 12 fps.
Animaties maken Webwijzer.
Uitstekende app om cartoons en tekenfilms te maken op mobiele apparaten. Animation Desk is vooral bedoeld voor handgetekende frame-by-frame animatie: je kunt tekenen met verschillende pennen en een deel van je beeld direct doorkopiëren naar het volgende frame. Animation Desk exporteert je creatie o.a als een MOV-bestand.
De vijf leukste creatieve video-apps.
Wallace Gromit bijvoorbeeld. Filmmakers hebben stop motion inmiddels tot kunst verheven, maar met deze app is dit effect ook voor jou binnen handbereik. Leef je uit met kleipoppetjes, tekeningen of knipsels en laat je creativiteit de vrije loop. Stop Motion Studio gratis iOS / Android. Cinemagraph Pro / Fotodanz. Je denkt naar een portretfoto te kijken, en het volgende moment knipoogt de foto ineens naar je. Je hebt vast weleens een cinemagraph gezien zonder te weten dat het er één was. Levende fotos, worden ze ook wel genoemd. Met Cinemagraph Pro of Fotodanz selecteer je een klein gebiedje in je video dat blijft bewegen, de rest wordt een foto. Cinemagraph Pro gratis iOS / Fotodanz gratis Android. Ditty is strikt gezien misschien geen video-app, maar je kunt er wel heerlijke filmpjes mee maken.
Folioscope: Maak snel leuke animaties op je iPhone of iPad. angle-right. angle-right. angle-right. angle-right. angle-right. angle-right. angle-right. angle-right. angle-right. angle-right. angle-righ
Vooral handig is dat je bij elk frame kunt zien wat er in het vorige en volgende frame getekend is, zodat je hier overheen kunt tekenen en je animatie redelijk op dezelfde plek verder gaat. Dat dit niet heel makkelijk is zie je in onze animatie. Wil je het jezelf echter makkelijker maken, dan maakt de app dat ook mogelijk.

Contacteer ons