Meer resultaten voor Kinderanimatie Antwerpen

 
Kinderanimatie Antwerpen
Verjaardag kinderfeestje Antwerpen 1/2 Wattedoen.be.
Drie verschillende mysteries om op te lossen samen met je beste vrienden/vriendinnen: vanaf het ogenblik dat ons feest start kruip je in de huid van een detective of wetenschapper jij en je. Bompa hoi vrolijke kinderanimatie met meespeel-theater, poppenspel, live-muziek met veel meezingen, teken-animatie en verteltheater. Knutsel en naaifeestjes in en om Antwerpen Deurne.
Kleurrijke Kindergrime en Animaties bij Wonderfull Faces uit Antwerpen.
Wonderfull Faces Kinderanimatie. Wonderfull Faces is gespecialiseerd in kindergrime, Party Tattoo en gekke kapsels. Maar ook voor andere animaties kan u bij ons terecht, dankzij onze vele contacten in de animatiewereld. U kan bij ons kiezen voor aparte animaties, of een totaalpakket met vele animaties gecombineerd.
Antwerp Diamond Capital since 1447 DIVA.
Schuif er aan voor een bordje en proef van de verschillende culinaire leefwerelden die onze diamantsector rijk is. Ook muziek, workshops, kinderanimatie en andere activiteiten in het kader van diamant en juwelen staan op het programma. Beats by Tanguy Ottomer! Meer info teasers. Als diamantstad mag en moét Antwerpen haar steentje in het straatbeeld tonen.
Artiestenbureau Entertainment op maat Make My Day.
Maar ook voor alle animatie, mobiele bands, workshops, presentatoren, straat en kinderanimatie kan je bij ons terecht. We werken steeds een voorstel uit op maat voor ieders budget. Voor specifieke vragen, waarop je niet direct een antwoord vindt in ons aanbod, denken en zoeken we graag met je mee.
KLUTSKE kinderdisco en kindershows.
Doenja Doenjavzw.
Bent u op zoek naar een workshop, kinderanimatie voor uw evenement, gemeente of school? Contacteer ons vrijblijvend om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Doenja biedt kinderanimatie in een cultureel jasje. Onze inleefkampen zijn goedgevulde programma's' van de bovenste plank.
Uit met kinderen antwerpse cultuurcentra.
Heb jij kinderen tussen 10 en 12 jaar oud, die verzot zijn op verhalen? Laat hen het plezier ontdekken van samen lezen met leeftijdsgenoten! overkoepelende site voor de cultuurcentra van Stad Antwerpen. Blijf op de hoogte. Schrijf je in op onze nieuwsbrief.
Linkerwoofer 2018.
Absynthe Minded komt terug door de grote poort, en Magnus komt deze zomer slecht één keer buiten: voor Linkerwoofer! Alle informatie over de affiche van Linkerwoofer en over de aanwezige catering en kinderanimatie vind je binnenkort op deze website! Linkerwoofer op Facebook.
Kinderanimatie Antwerpen.
Kinderanimatie aan huis. U wenst kinderanimatie te voorzien op uw feest / evenement, binnen de regio Antwerpen? Op deze pagina kan u een selectie vinden van kwalitatieve animaties, welke zelf gevestigd zijn in Antwerpen. Op die manier hoeft u amper transportkosten te betalen, en blijft het organiseren voor u prettig en eenvoudig.

Contacteer ons