Op zoek naar animatie groningen?

 
animatie groningen
Home Recall Succes in Videomarketing.
de manier waarop de animatie tot stand is gekomen. De mensen van Recall hebben creatief met ons meegedacht. In een 3-tal bijeenkomsten is het ons samen gelukt om tot de essentie van onze boodschap te komen. in een animatie van 31 seconden.
3D-animaties Aanpak Ring Zuid BonoTraffics bv.
In opdracht van projectbureau Aanpak Ring Zuid, een samenwerking tussen gemeente en provincie Groningen en Rijkswaterstaat, heeft BonoTraffics bv het gehele 3D-wegontwerp van de Ring Zuid Groningen gemaakt. De ontwerpen zijn getoetst met microsimulaties in Vissim. Het Ontwerp Tracé Besluit OTB is gepubliceerd en de periode van inspraak loopt.
Animatie Festival Uit Groningen.
Animatie Festival Ebbingekwartierterrein. Mini tekenfilmpjes en kunstzinnige animaties die vertoond worden op de lichtkrant, gemaakt door zes animatoren. Onder genot van een warm drankje, lekker borrelhapje en een verwarmend vuurtje zijn de animaties te zien. De animaties zijn tot twee weken nadien te zien op de lichtkrant. Het unieke van de lichtkrant is dat het een ronde trommel is die van elke kant bekeken kan worden. De animaties kunnen ook ronddraaien waardoor er een 360 graden effect is. De lichtkrant biedt een nieuw podium om activiteiten en bedrijven in het creatieve kwartier van Groningen te promoten.
Cursussen House of Media.
Indien je telefonisch contact met ons wil, vergeet dan niet je telefoonnumer in bovenstaand veld in te vullen. House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden. House of Media Woldweg 26 9734 AD Groningen 050 3600299 info@house-of-media.nl.
GIF Animatie Viesueel Geweld.
Bij media kun je je eigen GIF downloaden en opslaan als bestand op je eigen computer/telefoon of tablet. GIF it to me Cinekid Groningen. By wvarnhem GIF Animatie. Gedurende het Cinekid Festival in Groningen maken jonge bezoekers hun eigen GIF animaties!
Eye Entertainment Websites en apps voor elk type scherm.
Hij kan volledig in een ontwerptraject opgaan en werkt dat keer op keer tot in perfectie uit. Om zijn hoofd leeg te maken grijpt hij regelmatig naar zijn racefiets om vervolgens door de mooie natuurgebieden van Groningen en Drenthe te rijden.
Studio Jelien Groningen: grafisch ontwerp illustratie, videokunst animatie, kunst cultuureducatie Video Animatie.
Showreel 05 08 from Studio Jelien on Vimeo. Animatie Videocircus van Ida Jelien Videocircus Videovoorstelling fifties/FIFTIES Videovoorstelling fifties/FIFTIES Videovoorstelling fifties/FIFTIES Videovoorstelling fifties/FIFTIES Videovoorstelling fifties/FIFTIES Videovoorstelling fifties/FIFTIES Videovoorstelling Alice of Niets Videovoorstelling Alice of Niets Videovoorstelling Alice of Niets Videovoorstelling Alice of Niets Videovoorstelling Alice of Niets.
Homepage Animaty.nl.
Boordevol statistieken en cijfers over het gebruik van videos online en waarom een animatie onweerstaanbaar aantrekkelijk is voor de hersenen. Ons doel is om de mooiste en meest effectieve animaties en videos te maken die mensen raken waardoor ze sneller jouw boodschap begrijpen. Ja, dat wil ik ook. Lets create something extraordinary. Oude Ebbingestraat 8B. 9712 HH Groningen.
Theater en animatie in Groningen, Drenthe en Friesland.
Kies een categorie. Coverbands DJs Achtergrondmuziek Groningen. Sint en kerst. Theater en animatie. magic en Goochelaars. Ontvangst en presentatie Acts. Kies links uw categorie, u bevindt zich nu op: typetjes en acts inhuren 54 resultaten. Steltenlopers act boeken. Greenscreen huren Groningen.

Contacteer ons