Resultaten voor animatie groningen

 
animatie groningen
Animaty: animatiestudio uit Groningen.
Boordevol statistieken en cijfers over het gebruik van videos online en waarom een animatie onweerstaanbaar aantrekkelijk is voor de hersenen. Ons doel is om de mooiste en meest effectieve animaties te maken die mensen raken waardoor ze sneller jouw boodschap begrijpen. Ja, dat wil ik ook. Lets create something extraordinary. Oude Ebbingestraat 8B. 9712 HH Groningen.
Cursussen House of Media.
Indien je telefonisch contact met ons wil, vergeet dan niet je telefoonnumer in bovenstaand veld in te vullen. House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden. House of Media Woldweg 26 9734 AD Groningen 050 3600299 info@house-of-media.nl.
Nelum Animatie, Illustratie en Animatie workshops Animatie workshops.
maandag 27 januari 2014 kregen 20 leerlingen van VMBO 4 Werkman College Kluiverboom een animatie workshop met het thema Groningen mijn stad. In groepjes hebben ze deze über cooole animatie videoclip gemaakt op het nummer Waar is Kraan van Kraantje Pappie.
DAYS Film Fotografie.
Wij helpen dat te vertellen met film en animatie. Voor merken, organisaties, startups, scaleups en ieder ander die iets op een bewegende manier wil delen met de wereld. Welkom bij DAYS.film. DAYS FILM FOTOGRAFIE. DAYS is een film en fotografie studio. We streven ernaar om uitzonderlijk en karaktervol werk te maken. MORE MORE STORIES. Nieuwe online videoserie Wilbert Kookt Wad. AI: More than Human een expo over kunstmatige intelligentie. Ontdek de verborgen oorlogsgeschiedenis. 10 jaar werelderfgoed wordt gevierd tijdens Dag van het Wad. DAYS maakt commercial voor jeugdcultuur-school Het Achterland. DAYS maakt videoserie Local Heroes voor Groningen.nl. Beste Groninger Film 2018 nominatie. 050 211 26 73. Ubbo Emmiussingel 19. 9711 BB Groningen.
Happy Ship.
Dino Hunter Boxtel. BOOM Virtueel Boomknuffelen! Soldaat van Oranje. The PON Power Experience. De Geheimen Van Barslet. Klik Voor Teletolk. The Power of the Heart. Spion van Oranje. De Hel Van 63. De Scheepsjongens Van Bontekoe. Olaf Happy Little Cannon.
Nieuwe animatie verhaal achter Groningen De verhalen van Groningen.
De verhalen van Groningen. Nieuwe animatie verhaal achter Groningen. De Verhalen van Groningen. 29 augustus 2016 Nieuwe animatie verhaal achter Groningen. Tijdens de Spoedcursus Groninger Geschiedenis voor Dummies op Noorderzon is de korte animatiefilm Het verhaal achter Groningen in première gegaan.
3D-animaties Aanpak Ring Zuid BonoTraffics bv.
3D-animaties Aanpak Ring Zuid. In opdracht van projectbureau Aanpak Ring Zuid, een samenwerking tussen gemeente en provincie Groningen en Rijkswaterstaat, heeft BonoTraffics bv het gehele 3D-wegontwerp van de Ring Zuid Groningen gemaakt. De ontwerpen zijn getoetst met microsimulaties in Vissim.
2D of 3D animatie laten maken? Bigpixel.
Bigpixel: Specialist in 2D en 3D animaties. Wij houden ons bezig met het maken van 2D/3D animaties en zijn voortdurend actief met de nieuwste technieken waaronder Virtual Reality VR en Augmented Reality AR. Animaties kunnen worden gebruikt voor vele doeleinden; als entertainment, ter promotie, om op eenvoudige wijze complexe processen uit te leggen of om een presentatie of productie naar een hoger niveau te tillen. Je overweegt een animatie te laten maken en hebt hier al ideeën over?
Groningen Onderwijs en innovatiestad Qviv Video Animatie.
Groningen: dé onderwijs en innovatiestad van Nederland. Het klinkt erg goed, maar hoe zet je dit kracht bij? Ons is gevraagd om van de, nog in de kinderschoenen staande, nieuwe visie een helder en beknopte animatie te maken, zodat we bestuurders ook landelijk, studenten en docenten een kijkje kunnen geven in de toekomst.

Contacteer ons