Resultaten voor animatie groningen

 
animatie groningen
Animatie over Groningen City Club.
Animatie over Groningen City Club. on 03 juni 2018. De GCC beschikt vanaf nu over een eigen animatie! Omdat ons vaak de vraag bereikt Wat doet de GCC eigenlijk voor haar leden, hebben we besloten om samen met animatiestudio Inkvisinkt een animatie te maken om in anderhalve minuut te vertellen waar we voor staan.
camping groningen Strandheem.
Voor gezinnen met tieners. Onze camping in Groningen heeft vele faciliteiten speciaal voor tieners. Zo is er een eigen jeugdhonk en een speciaal animatie programma voor tieners hoogseizoen. Op het freegame sportveld worden vele activiteiten georganiseerd en kunnen de tieners hun energie kwijt.
Video of animatie laten maken? Bigpixel.
Op zoek naar een ervaren animatiestudio? werkzaam in Groningen en omstreken. Bel 31 50 211 04 38. Of stuur een mailtje naar: info@bigpixel.nl. Wat past het beste bij jou? bepaal zelf welke vorm jouw verhaal het beste vertelt. Snelle productie 2 weken 60 seconden durende 3D animatie uniek script o.b.v.
Animatie stage in Groningen bekijk 1682 stages Stageplaza.nl.
Je kunt de resultaten verder verfijnen door een trefwoord van bijvoorbeeld een vereiste vaardigheid in de zoekfilters in te voeren. Vind de juiste stageplek. Een animatie stage in Groningen zoeken hoef je niet alleen te doen, wij kijken graag met je mee.
Videvos Animatie.
pDe gemeente Groningen wilde in een kort, luchtig filmpje een aantal zaken uitleggen aan mensen die een bijstandsuitkering aanvragen. Het resultaat is deze animatie.nbsp/p; pConcept en regie: Joshua Vos.nbsp/p; pVormgeving en animatie: Pieter van Dijken.nbsp/p; pMuziekcompositie: Matthijs van der Veer/p.
Cursussen House of Media.
Indien je telefonisch contact met ons wil, vergeet dan niet je telefoonnumer in bovenstaand veld in te vullen. House of media mocht voor deze bedrijven bijdragen aan kennis en vaardigheden. House of Media Woldweg 26 9734 AD Groningen 050 3600299 info@house-of-media.nl.
Animatiefilms uit Groningen maker Happy Ship genomineerd voor award.
Na vorig jaar met de animatie Polska Warrior genomineerd te zijn en de awards voor beste korte anmatiefilm en publieksprijs te hebben gewonnen, is Happy Ship dit jaar genomineerd voor de CINEKID award beste Nederlands korte animatiefilm. Deze keer met de korte animatie Blind Date, wel weer met Camiel Schouwenaar als regisseur. Renger Koning uit Groningen verzorgde de audio en muziek.
GIF Animatie Viesueel Geweld.
Bij media kun je je eigen GIF downloaden en opslaan als bestand op je eigen computer/telefoon of tablet. GIF it to me Cinekid Groningen. By wvarnhem GIF Animatie. Gedurende het Cinekid Festival in Groningen maken jonge bezoekers hun eigen GIF animaties!
Nelum Animatie, Illustratie en Animatie workshops Animatie workshops.
maandag 27 januari 2014 kregen 20 leerlingen van VMBO 4 Werkman College Kluiverboom een animatie workshop met het thema Groningen mijn stad. In groepjes hebben ze deze ├╝ber cooole animatie videoclip gemaakt op het nummer Waar is Kraan van Kraantje Pappie.

Contacteer ons